Retourneren.

Wil je een artikel terugsturen? Dat is bij onderdelenplanet geen enkel probleem. Je hebt als consument tot 14 dagen na ontvangst het recht om je bestelling te herroepen. En nadat je melding hebt gemaakt van je retour heb je nog eens 14 dagen om je bestelling retour te zenden.


Hoe werkt retourneren?

1. Laat ons weten als je je ontvangen product wilt retourneren ongeacht de reden, het aanmelden van je retour kan makkelijk via het formulier op deze pagina.
2. Wacht op de instructies voor het retourneren via de mail.
3. Stuur het artikel retour, volg hierbij de instructies in de mail.
4. Als alles in orde is betalen we je terug.


Waar moet je op letten

  • Je dient het product compleet en -indien redelijkerwijs mogelijk- in de onbeschadigde oorspronkelijke staat aans on te retourneren, daarbij moet de oorspronkelijke verpakking ook -indien redelijkerwijs mogelijk- met alle productstickers terug worden gezonden. Deze verpakking mag niet als verzendverpakking gebruikt worden. Mocht het artikel en/of de oorspronkelijke productverpakking beschadigd zijn, dan kan er eventueel waardevermindering in rekening worden gebracht.
  • Bij artikelen waarvan de verzegeling is verbroken behouden wij het recht om waardevermindering in rekening te brengen. Dit heeft ermee te maken dat een verzegeld product gegarandeerd is te werken door de fabrikant. De fabrikant heeft het onderdeel uitvoerig getest, na opening van de verzegeling kunnen wij het artikel daarom niet meer verkopen als werkend.
  • Als er geen sprake is van een fout van onze kant zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening.
  • Bewaar het verzendbewijs van de retourzending altijd goed
  • Na binnenkomst van het artikel zullen wij het verschuldigde bedrag aan je voldoen.

Uitgesloten van retour zijn:

  • Gebruikte of beschadigde artikelen.
  • Artikelen welke door gebruik / misbruik niet meer door ons verkoopbaar zijn.
Onderdelenplanet.nl behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het factuurbedrag te vergoeden, wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is.

Retour melden

Naam*
11 cijfering met een 4 aan het begin
Ordernummer*
Email*
Reden
Versturen

Wat mensen van Onderdelenplanet vinden

Powered by: Kiyoh klantenbeoordelingen
Alle reviews


Prijzen en specificatie's zijn onder voorbehoud. Afbeeldingen van producten kunnen afwijken van de op deze website genoemde specificatie's. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Prijzen en specificatie's zijn onder voorbehoud. Afbeeldingen van producten kunnen afwijken van de op deze website genoemde specificatie's. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.